Ngjarje/Personazhe

Qytetarja që nuk u dorëzua

26 shtator 2018/ Porta Vendore
Evelina Riska është rasti tipik se si shoqëria mund të luftojë ndaj sistemit të sëmurë. Është rasti i një gruaje, nëne e cila u diagnostikua me kancer të gjirit. Është rasti kur frika dhe vështirësia e sëmundjes nuk mjaftojnë, por të duhet të përballesh dhe me mungesën e ilaceve në një sistem shëndetësor […]