Largimet e padrejta nga puna po gllabërojnë taksat e shqiptarëve! Në 5 vite 65 mln euro të paguara për pushimet e punonjësve! Rriten borxhet e bashkive për vendimet gjyqësore.
Largimet e padrejta nga puna po gllabërojnë taksat e shqiptarëve! Në 5 vite 65 mln euro të paguara për pushimet e punonjësve! Rriten borxhet e bashkive për vendimet gjyqësore.
Largimet e padrejta nga puna po gllabërojnë taksat e shqiptarëve! Në 5 vite 65 mln euro të paguara për pushimet e punonjësve! Rriten borxhet e bashkive për vendimet gjyqësore.
Mbi 30% e tenderëve mbi 100 mln lekë, me “Red Flag”. Ekspertët: Kjo po sjell korrupsion dhe investime jo cilësore
Mbi 30% e tenderëve mbi 100 mln lekë, me “Red Flag”. Ekspertët: Kjo po sjell korrupsion dhe investime jo cilësore
<strong>Mbi 30% e tenderëve mbi 100 mln lekë, me “Red Flag”. Ekspertët: Kjo po sjell korrupsion dhe investime jo cilësore</strong>
Projektbuxheti 2023 për bashkitë, pa fond dedikuar krizës së inflacionit! Eksperti: Nuk garanton rritje shërbimesh dhe as investime të reja
Projektbuxheti 2023 për bashkitë, pa fond dedikuar krizës së inflacionit! Eksperti: Nuk garanton rritje shërbimesh dhe as investime të reja
<strong>Projektbuxheti 2023 për bashkitë, pa fond dedikuar krizës së inflacionit! Eksperti: Nuk garanton rritje shërbimesh dhe as investime të reja</strong>
Plagët sociale dhe ekonomike që solli demontimi i Rafinerisë së Naftës në Mallakastër
Plagët sociale dhe ekonomike që solli demontimi i Rafinerisë së Naftës në Mallakastër
Plagët sociale dhe ekonomike që solli demontimi i Rafinerisë së Naftës në Mallakastër
Rindërtimi i shkollave në Durrës në vend-numëro, mbi 4 mijë nxënës, mësim pasdite
Rindërtimi i shkollave në Durrës në vend-numëro, mbi 4 mijë nxënës, mësim pasdite
Rindërtimi i shkollave në Durrës në vend-numëro, mbi 4 mijë nxënës, mësim pasdite
Me sytë nga tradita, rikthimi i disa kostumeve popullore të zonave të jugut
Me sytë nga tradita, rikthimi i disa kostumeve popullore të zonave të jugut
Me sytë nga tradita, rikthimi i disa kostumeve popullore të zonave të jugut
Bamirësi i Bubqit, përmirëson jetën e komunitetit aty ku nuk investon shteti
Bamirësi i Bubqit, përmirëson jetën e komunitetit aty ku nuk investon shteti
Bamirësi i Bubqit, përmirëson jetën e komunitetit aty ku nuk investon shteti
Familjari Bushi lihet në qiell të hapur, nuk përfiton nga programi i rindërtimit
Familjari Bushi lihet në qiell të hapur, nuk përfiton nga programi i rindërtimit
Familjari Bushi lihet në qiell të hapur, nuk përfiton nga programi i rindërtimit
Konflikti Leli-Duka lë Vlorën pa pastruar
Konflikti Leli-Duka lë Vlorën pa pastruar
Konflikti Leli-Duka lë Vlorën pa pastruar
Të verbërit kërkojnë rritje të pagesës, gjendja financiare aktuale e mjerë
Të verbërit kërkojnë rritje të pagesës, gjendja financiare aktuale e mjerë
Të verbërit kërkojnë rritje të pagesës, gjendja financiare aktuale e mjerë
previous arrow
next arrow
Porta Vendore - copy - copy - copy - copy - copy
PlayPlay
28 Shkurt 2022, Elbasan
22 Shkurt 2022, Vorë
10 Shkurt 2022, Tiranë
10 Shkurt 2022, Tiranë
31 Janar 2022, Korçë
24 Janar 2022, Vlorë
12 Janar 2022, Kavajë
31 Janar 2022, Korçë
10 Janar 2022, Lezhë
7 Janar 2022, Pukë
4 Janar 2022, Fier
6 Dhjetor 2021, Bubq Krujë
14 Dhjetor 2021, Kurbin
15 Dhjetor 2021, Shijak
13 Dhjetor 2021, Porto Romano
30 Nëntor 2021, Tiranë
16 Dhjetor 2021, Lezhë
24 Nëntor 2021, Valias Kamëz
6 Tetor 2021, Burrel
18 Nëntor 2021, Kukës
26 Tetor 2021, Krujë
10 Tetor 2021, Drisht Shkodër
11 Nëntor 2021, Pëllumbas Tiranë
30 Tetor 2021, Elbasan
4 Nëntor 2021, Korçë
21 Nëntor 2021, Kurbin
6 Tetor 2021, Tiranë
2 Tetor 2021, Fier
30 Shtator 2021, Korçë
24 Shtator 2021, Tiranë
18 Shtator 2021, Korçë
shijak 24 gusht 2021
fier 27 gusht 2021
tirane 23 gusht 2021
kukes 16 gusht 2021
karpen 15 gusht 2021
zerqan 5 gusht 2021
vlore 25 korrik 2021
durres 26 korrik 2021
tirane 30 korrik 2021
durrees 26 korrik 2021
vithkuq 17 korrik 2021
Kavaje 16 korrik 2021
Delvine 7 korrik 2021
Golem 2 korrik 2021
vELIPOJE 30 qershor2021
Shkoder 25 qershor2021
Zvernec 15 korrik 2021
vithkuq 16 korrik 2021
Durres 18 qershor2021
Shirokë 15 qershor2021
Lezhe 15 qershor2021
Durres 11 qershor2021
Vau dejes 9 qershor2021
Kurbin 7 qershor2021
Moker 5 qershor2021
Kombinat 28 maj2021
Durres 19 maj2021
Dimal 21 prill 2021
Tirane 3 mars 2021
Kurbin 28 shkurt 2021
Durres 26 shkurt 2021
Vlore 24 shkurt 2021
durres 15 shkurt
fier 30 dhjetor
divjake 28 dhjetor
lac 12 dhjetor
mat 10 dhjetor
tirane 6 dhjetor
manez 26 nentor
polican 16 nentor
elbasan 25 tetor
Zharrez 13 tetor
vlore 26 shtator
Berat 18 shtator
Vlore 7 shtator
Tirane 11 shtator
Vlore 7 shtator
korce 16 tetor
tirane 4 janar
Kurbin 3 shtator - copy
Ballsh 3 shtator - copy
Fier 1 shtator - copy
pogradec 28 gusht - copy
klos 28 gusht - copy
kamez 27 gusht - copy
Borsh 24 gusht - copy
Pogradec 22 gusht - copy
palase 19 gusht - copy
durres 18 gusht - copy
korce 17 gusht - copy
kakavije 15 gusht - copy
tirane 15 gusht - copy
farke 10 gusht - copy
klos 9 gusht - copy
lunxheri 3 gusht 2020 - copy
lezhe 3 gusht 2020 - copy
elbasan 3 gusht 2020 - copy
fier 1 gusht 2020 - copy
shkoder 23 Korrik 2020 - copy
Tirane 23 Korrik 2020 - copy
Elbasan 17 korrik - copy
Roskovec 14 korrik - copy
Roskovec 14 korrik - copy
Sarande 9 korrik - copy
Korce 8 korrik - copy
Peqin 7 korrik - copy
Lac 7 korrik - copy
kruje 28 prill - copy - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
kruje 28 prill - copy
dr 27 prill - copy
lezhe - copy - copy
lezhe - copy - copy
lezhe - copy - copy
GP - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
GP - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
GP - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
GP - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
GP - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
GP - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
GP - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
GP - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
GP - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
GP - copy - copy - copy - copy - copy - copy - copy
GP - copy - copy - copy - copy - copy
GP - copy - copy - copy - copy
GP - copy - copy - copy
Tiranë, 28 Mars 2020
GP - copy - copy
Gjirokastër, 27 Mars 2020
GP - copy
Durrës, 25 Mars 2020
GP
Korçë, 22 Mars 2020
GP - copy
Tiranë, 20 Mars 2020
GP - copy - copy
Shën Vlash, Durrës, 18 Mars 2020
GP - copy - copy - copy
Durrës, 14 Mars 2020
GP - copy - copy - copy - copy
Peshkopi, 13 Mars 2020
previous arrow
next arrow