Vëzhgim/Analizë

Blloku 4 apo Parku Kombëtar i Zagorisë!

3 janar 2019/ Artan Rama/ Porta Vendore
Qeverisë do t’i duhet të përballojë një tjetër reagim nga komuniteti mjedisor dhe nga banorët e zonës,pas firmosjes së një kontrate për nxjerrje nafte me kompaninë ndërkombëtare të energjisë Shell, në ekosistemin natyror malor të zonës së Zagorisë në Jug të vendit, e shpallur park natyror majin […]