Pushteti Vendor

Titulli i projektit: Pushteti Vendor
Përshkrimi: Faqja përshin profilet e 61 bashkive që dolën nga reforma administrative-territorial, CV e kryebashkiakëve të zgjedhur si dhe emrat e anëtarëve të rinj të këshillave bashkiakë. Në këtë faqe do të gjeni dhe premtimet elektorale të krerëve vendorë gjatë fushatës elektorale të zgjedhjeve të 21 qershorit 2015, CV-të e nënkryetarëve dhe administratorëve të njesive vendore. Faqja speciale mbi pushtetin vendor në Shqipëri është një iniciativë e BIRN Albania e cila ka për qëllim të informojë publikun mbi 61 bashkitë, dhe organet e pushtetit vendor që dolën nga zgjedhjet e 21 qershorit, 2015.
Fusha e mbulimit: 61 bashkitë e Republikës së Shqipërisë.
Nënsektori: Fuqizimi i gazetarisë lokale investigative.
Donatori financues: LEVIZ ALBANIA Rockefeller Brothers Fund
Data e fillimit: 2015
Data e mbarimit:  
Faqja e internetit: pushtetivendor.reporter.al
Organizata zbatuese: BIRN Albania