CV Kryetari i Bashkisë Poliçan

Adriatik Zotkaj
Kryetar i Bashkisë Poliçan
CURRICULUM VITAE

Ky është kurrikulumi jetësori publikuar në faqen zyrtare të Bashkisë Polican.

Adriatik Maliq Zotkaj (lindi me 21 korrik 1966) aktualisht Kryetar i Bashkise Polican. E zoteron kete post qe prej vitit 2004 ku fitoi mandatin e tij te pare dhe me pas ne vitin 2007 fiton mandatin e tij te dyte duke kandiduar nga radhet e PBDNJ. Njihet ne gjithe qytetin e Policanit si nje njeri qe i ka ndryshuar fytyren ketij qyteti me punen e tij te palodhur. Gezon gjithashtu titullin “Qytetar Nderi” i qytetit te Policanit. Fale punes se tij dhe projekteve moderne arriti te sjelle nje fryme te re ne qytet duke permisuar nje qytet te perhumbur pothuajse ne cdo kategori.