CV Kryetari i Bashkisë Përrenjas

Nuri Belba
Kryetar i Bashkisë Përrenjas
CURRICULUM VITAE

Ky është kurrikulumi jetësori publikuar në faqen zyrtare të Bashkisë Prrenjas.

Kryetari Nuri Belba i lindur në fshatin Skroskë Bashkia Prrenjas më 4 korrik 1964.

Nuri Belba ka lindur në Skroskë të Librazhdit, në 4 korrik të vitit 1964. Arsimin e lartë e ka kryer në universitetin e Elbasanit “Aleksandër Xhuvani”, Fakulteti i Ekonomisë, dega Financë-Kontabilitet. Nga viti 1992 deri në vitin 2005 ka shërbyer si përgjegjës i Zyrës Administrative të Arkivit në komunën Qukës.

Gjatë viteve 2006-2007 ka ushtruar detyrën e Inspektorit të Financës në komunën Qukës. Nga viti 2008 e për 6 vite me radhë ka punuar si analist kredie në shoqërinë FAF. Për dy vjet, 2014-2016 ka qenë Drejtor Rajonal në Elbasan. Gjatë viteve 2015-2017  zv.Kryetar në Bashkinë Prrenjas .Pas zgjedhjeve të vitit 2017 u zgjodh deputet i Qarkut Elbasan per dy vite .Aktualisht kryetar i Bashkisë Prrenjas

Z.Belba  është i martuar dhe ka tre fëmijë dy vajza dhe një djalë.