CV Kryetari i Bashkisë Malësi e Madhe

Tonin Marinaj
Kryetar i Bashkisë Malësi e Madhe.
CURRICULUM VITAE

Ky është kurrikulumi jetësori publikuar në faqen zyrtare të Bashkisë Malësi e Madhe.

LindurKastrat; Malësi e Madhe, me 05 Dhjetor 1966
Gjendja civileI martuar me tre fëmijë

Edukimi

 • Shkolla e Mesme “Sherif Hoxha” – Koplik: nga viti 1981 deri në vitin 1985
 • Universiteti “Luigj Gurakuqi“ – Shkodër, Dega Biokimi: nga viti 2004 deri në vitin 2008.

 

Eksperienca në punë

 • Shoqëria “Marinaj M” sh.p.k., Malësi e Madhe; Drejtor nga viti 2008 – aktualisht.
 • Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” – Tiranë; Drejtor i Burimeve Njerzore; nga viti 2007 deri në vitin 2008.
 • Shoqëria “Marinaj M” sh.p.k; Malësi e Madhe: Administrator nga viti 1992 deri në vitin 2007.
 • Ndërmarrja e Shitblerjes – Shkodër, Specialist; nga viti 1988 deri në vitin 1991.

Aktiviteti politik

 • Aktivist i Partise Socialiste nga viti 2010 e në vazhdim
 • Anëtar i Kryesisë së PDK-së, Shqipëri dhe Kryetar i PDK – Malësi e Madhe, nga viti 2001 deri në vitin 2008

Cilësi të tjera

 • Përvojë dhe aftësi të mira komunikimi dhe vendimmarrëse.
 • Aftësi të mira drejtuese dhe organizative
 • I komunikueshëm dhe bashkëpunues me kolegët dhe bashkëpunëtorët
 • Me aftësi të dallueshme, për të punuar në grup

Gjuhë të huaja

 • Anglisht
 • Italisht