CV Kryetari i Bashkisë Klos

Ilmi Hoxha
Kryetar i Bashkisë Klos
CURRICULUM VITAE

Ky është kurrikulumi jetësor i përcjellë zyrtarisht nga Bashkia Klos..

TË DHËNA IDENTIFIKUESE

Emri Ilmi
Atësia Haxhi
Mbiemri Hoxha
Gjinia M
Datelindja 05.09.1971
Vendindja Plezhe,Mat
Shteti i lindjes Shqipetare
Nr.cel 0684951448
Statusi civil I martuar
Adresa Plezhe,Bashkia Klos

TË DHËNAT PËR ARSIMIN DHE KUALIFIKIMET

Data E Fillimit Data E Mbarimit Emri i Plote i Institucionit
ku keni ndjekur studimet
Titulli i fituar apo teza e mbrojtur Adresa e Plote
e Insitucionit
Vendi/
Shteti
Muaji Viti Muaji Viti
21/09/2015 25/09/2015 Kompania “GENESI” Certifikate Aprilia-Itali Rome/
Itali
29.08.2015 14.10.2015 “ILEA” Budapest/
Hungari
Certifikate Budapest
Hungari
Budapest
/Hungari
15.11.2014 27.12.2014 QFP Certifikate Sauk/Tirane Tirane/
Shqiperi
21.01.2013 22.01.2013 Prok. Prgj. Certifikate Tirane Tirane/
Shqiperi
30.04.2012 09.05.2012 Akademia
Policise Turke
Certifikate Ankara Ankara/
Turqi
13.12.2011 16.12.2011 Policia
Spanjolle
Certifikate Tushemisht
/Pogradec
Pogradec
/Shqiperi
16.11.2011 18.11.2011 PACA Certifikate Vlore Vlore/
Shqiperi
08.11.2011 10.11.2011 QFP Certifikate Sauk/Tirane Tirane/
Shqiperi
13.06.2011 21.06.2011 QFP Certifikate Sauk/Tirane Tirane/
SHQIPERI
24.01.2011 28.01.2011 QFP Certifikate Sauk/Tirane Tirane/
Shqiperi
27.09.2010 30.09.2010 QFP Certifikate Sauk/Tirane Tirane/
Shqiperi
22.09.2010 22.09.2010 QFP Certifikate Sauk/Tirane Tirane/
Shqiperi
15.06.2010 15.06.2010 QFP Certifikate Sauk/Tirane Tirane/
Shqiperi
14.06.2010 14.06.2010 QFP Certifikate Sauk/Tirane Tirane/
Shqiperi
10.02.2009 12.02.2009 QFP Certifikate Sauk/Tirane Tirane/
Shqiperi
21.09.2009 23.09.2009 Drejtoria IT Certifikate Prane Kom.Pol Nr3, Tirane Tirane,
Shqiperi
19.11.2009 9.12.2009 QFP Certifikate Sauk/Tirane Tirane/
Shqiperi
7.12.2009 11.12.2009 QFP Certifikate Sauk/Tirane Tirane/
Shqiperi
05.01.2009 03.02.2009 Akademia e
Policise
Certifikate Kajro/
Egjipt
Kajro/
Egjipt
10.07.2006 14.07.2006 Ambasada
SHBA
Certifikate Hotel
Sheraton/
Tirane
Tirane/
Shqiperi
21.06.2004 02.07.2004 Akademia e
Policise
Certifikate Sauk/Tirane Tirane/
Shqiperi
25.10.2002 27.10.2002 ICITAP Certifikate Sauk/Tirane Tirane/
Shqiperi
13.05.2002 14.05.2002 DANIDA Deshmi Tirane Tirane/
Shqiperi
07.05.2002 14.05.2002 DANIDA Deshmi Tirane Tirane/
Shqiperi
01.09.1994 16.06.1997 Akademia e Policise Diplome Sauk/Tirane Tirane/
Shqiperi
01.09.1985 01.07.1990 Shkolla e Mesme
e Pergjithshme, Burrel/Mat
Diplome Pjekurie Lagjia
“Partizani”
Burrel/
Mat
Burrel/Mat/
Shqiperi
01.09.1990 30.06.1992 Instituti 2-vjecar i Policise,
Sauk/
Tirane
Diplome Sauk/
Tirane
Tirane/
Shqiperi
Gusht/2007 Gusht/2007 Akademia e Policise Certifikate Sauk/
Tirane
Tirane/
Shqiperi

TË DHËNAT PËR PUNESIMIN

Data e Fillimit Data e Perfundimit Institucioni Funksioni Emri
dhe
mbiemri i
punedhenesit
apo
eprorit
te
drejtperdrejte
Adresa e
plote
e institucionit
Arsyeja e
largimit
22.06.2018 13.05.2019 Drejtoria E
Pergjithshme
E
Policise
se
Shtetit
Shef Sektori
Kunder Krimeve
Ndaj
Personit
Ne
Drejtorine
Kunder
Krimeve
Ndaj
Personit
Dhe Pasurise
Arben Dashi
Niko Brahimaj
Bulevardi
“Bajram Curri”
Tirane
Arsye
Personale
15.05.2017 22.06.2018 Drejtoria E
Pergjithshme
E Policise se Shtetit
Shef Sektori,
Sektori I Cilesise
Se Informacionit,
Drejtoria E
Analizes
Dhe Infomacionit Kriminal
Arben Dashi
Artur Mitre
Bulevardi
“Bajram Curri”
Tirane
Transferuar
Ne
Detyre
Tjeter
15.11.2013 14.05.2017 Drejtoria e
Pergjithshme
e Policise se Shtetit
Shef Sektori,
Sektori i Pergjimit
te
Telekomunikimit,
Drejtoria
e Forces Posacme
Operacionale
Idajet Faskaj
Ardia Cipa
Artion Duka
Arjanit Arapi
Alban Ahmetaj
Albert Pataj
Bulevardi
“Bajram Curri”
Tirane
Transferuar
ne
detyre
tjeter
24.12.2012 14.11.2013 Drejtoria
e Pergjithshme
e Policise se Shtetit
Spec.OPGJ
,pergjimet,
Zyra e
Prokurorit Pergj.,
Sektori i
Pergjimit te
Telekomunikimit,
Drejtoria e
Forces
Posacme Operacionale
Martin Geci
Thoma Jano
Bulevardi
“Bajram Curri”
Tirane
Transferuar
per
nevoja
pune
01.12.2011 23.12.2012 Drejtoria e
Pergjithshme
e
Policise
se
Shtetit
Specialist,
Sektori i
Zhvillimit
Profesional
,Drejtoria e
Arsimit
Policor
Ilir Mandro Bulevardi
“Bajram Curri”
Tirane
Transferuar
per
nevoja
pune
26.08.2011 30.11.2011 Drejtoria e
Policise Qarkut
Shkoder
Shef Sektori
ai dhe Spec. Sektori
Kunder
Krimit
Financiar
Ilir Sula
Gezim Gjeci
Lagja
“Partizani”
,rruga Levizja e Postribes
,Shkoder
Transferuar
per
nevoja
pune
23.03.2011 25.08.2011 Drejtoria
e Policise
Qarkut Shkoder
Shef Seksioni
ai dhe
Spec.,
Seksioni
Kunder
Krimit
Ekonomik
dhe
Financiar
Skender Hita Lagja
“Partizani”,
rruga Levizja e Postribes,
Shkoder
Transferuar
per
nevoja
pune
15.03.2010 22.03.2011 Drejtoria
e
Policise Qarkut
Tirane
Shef Seksioni
ai dhe
Spec.,
Seksioni
Kunder
Krimit
Organizuar
Komisariati i
Policise
Kavaje
Selman Tema Lagja Nr.1,
rruga Osman Faslliu,
Kavaje
Transferuar
per
nevoja
pune
29.12.2007 14.03.2010 Drejtoria
e
Policise Qarkut
Diber
Shef
Seksioni
ai dhe
Spec.,
Seksioni K.Droges
Edmond Kurti
Albert
Seferi
Lagja
“Gjok Doci”,
Peshkopi-
Diber
Transferuar
per
nevoja
pune