CV Kryetari i Bashkisë Divjakë

Fredi Kokoneshi
Kryetar i Bashkisë Divjakë
CURRICULUM VITAE

Ky është kurrikulumi jetësori publikuar në faqen zyrtare të Bashkisë Divjakë.

Z. Fredi Kokoneshi ka lindur më 03.09.1968 në Divjakë.
Shkollën fillore dhe të mesme bujqësore i ka përfunduar në Divjakë, ndërsa studimet e larta i ka kryer në Fakultetin e Forcave Tokësore pranë Akademisë Ushtarake “SKËNDERBEJ” në Tiranë.
Nga viti 1997 deri në vitin 2006 ka punuar si inspektor në Degën e Tatim-Taksave në Lushnje, gjithashtu ka administruar suksesshëm biznesin privat deri në vitin 2011.
Ka ndjekur disa kurse kualifikuese dhe trajnuese të ndryshme midis të cilave, trajnim me Guardia di Finanza-n, kurse në menaxhim projektesh dhe ka qenë kandidat për deputet i PS-së.
Z. Fredi Kokoneshi është I martuar dhe ka dy fëmijë.