Dritare Vendore

Procesi i rindërtimit duket se do të dojë një jetë në Vorë

Procesi i rindërtimit duket se do të dojë një jetë në Vorë

Zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit, financat dhe borxhet e 6 bashkive në garë

Zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit, financat dhe borxhet e 6 bashkive në garë

Efekti i fushatës/ Qeveria iu transferon bashkive 56% të fondit vjetor të Rindërtimit përpara zgjedhjeve

Efekti i fushatës/ Qeveria iu transferon bashkive 56% të fondit vjetor të Rindërtimit përpara zgjedhjeve

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

previous arrow
next arrow