Bashkia Vlorë


Pasaporta e Bashkisë Vlorë

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


Vlora jep dritën jeshile për administratorët e pallateve, shoqëria civile fiton kauzën e saj

Vlora jep dritën jeshile për administratorët e pallateve, shoqëria civile fiton kauzën e saj

Familjet e përmbytura në Shkodër me sytë nga qielli, asnjë dëmshpërblim për dëmet

Familjet e përmbytura në Shkodër me sytë nga qielli, asnjë dëmshpërblim për dëmet

Tragjasi i Vlorës, mes historisë dhe harresës

Tragjasi i Vlorës, mes historisë dhe harresës

Investimet për 100 fshatrat turistikë ende nuk kanë mbërritur në Zvërnec të Vlorës

Investimet për 100 fshatrat turistikë ende nuk kanë mbërritur në Zvërnec të Vlorës

Pyjet në Vlorë larg premtimeve të kryebashkiakut Leli, pa roje dhe mes plehrave e prerjeve të paligjshme

Pyjet në Vlorë larg premtimeve të kryebashkiakut Leli, pa roje dhe mes plehrave e prerjeve të paligjshme

previous arrow
next arrow