Plane lokale vendore

Plani Shkarko
Plane dhe masa per sezonin turistik; mbrojtjen e mjedisit dhe menaxhimin e mbetjeve; mbrojtjen e femijeve dhe grupeve vulnerabel; arsimin dhe rinine Shkarko