Anëtarët e Këshillit Bashkiak

NR Emër Atësia Mbiemër Gjinia Partia
1 ALTIN JANUZ BERBATI M Partia Socialiste e Shqipërisë
2 SHOTE MYFTAR BASHAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
3 ABEDIN HAMIT KERRNAJA M Partia Socialiste e Shqipërisë
4 GJEROVICA MEHMET ÇAKRAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
5 MUJE SOKOL GOSTURANI M Partia Socialiste e Shqipërisë
6 FATMIRA HAJREDIN ARIFAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
7 AGOSTIN MARASH PEPKOLAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
8 ARBER MEHDI ÇAKRAJ M Partia Demokrate për Integrim e Prosperitet
9 RRUSTEM SADIK GJONAJ M Partia e Gjelbër
10 BRIGENA KADRI HAJDARMETAJ F Partia e Gjelbër
11 JETON LULASH MARKAJ M Partia Kristian Demokrate
12 GEZIM PJETER GJONAJ M Partia e Reformave Demokratike Shqiptare
13 UKE HAXHI KURMEKAJ M Partia Unitetit Kombëtar
14 TAHIR HAXHI TAHIRAJ M Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare
15 ANITA PJETER DUSHAJ F Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare
16 NAZMI HAXHI MADANI M Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
17 AJLIN GJELOSH ALFREDAJ M Partia Socialiste e Moderuar
18 SHKELZEN ARIF ORUÇI M Partia Aleanca Demokratike Shqiptare
19 XHAVIT REXHEP ÇELAJ M Partia Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane
20 ADEM BEL DUSHI M Partia G99
21 GJOVALIN NIKOLL BIBAJ M Partia Ardhmëria Shqiptare