Bashkia Tropojë


Pasaporta e Bashkisë Tropojë

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


Dy vajzat  nga Tropoja dhurojnë libra për gjimnazin “Asim Vokshi” ku u shkolluan

Dy vajzat  nga Tropoja dhurojnë libra për gjimnazin “Asim Vokshi” ku u shkolluan

Tropojë/Sfidat e grave sipërmarrëse dhe mungesa e mbështetjes nga pushteti vendor

Tropojë/Sfidat e grave sipërmarrëse dhe mungesa e mbështetjes nga pushteti vendor

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

Në 5 vjet, 61 bashki harxhuan 135 milionë USD me tendera, si u nda “torta” në vite

Në 5 vjet, 61 bashki harxhuan 135 milionë USD me tendera, si u nda “torta” në vite

previous arrow
next arrow