Dritare Vendore

Depozitat mbi pallate dhe rreziku që u kanoset banorëve

Depozitat mbi pallate dhe rreziku që u kanoset banorëve

Mes kequshqyerjes dhe mungesës së ujit, rregullorja e re e MASR larg realitetit

Mes kequshqyerjes dhe mungesës së ujit, rregullorja e re e MASR larg realitetit

Bashkia e Tiranës mblodhi 870 milionë lekë në vetëm 2 vite nga tarifat e parkimit

Bashkia e Tiranës mblodhi 870 milionë lekë në vetëm 2 vite nga tarifat e parkimit

Monumentet e Kulturës drejt zhdukjes, ekspertët hedhin dyshime mbi institucionet

Monumentet e Kulturës drejt zhdukjes, ekspertët hedhin dyshime mbi institucionet

Qytetarët protestojnë për rritje çmimesh, afat qeverisë deri të hënën për reflektim

Qytetarët protestojnë për rritje çmimesh, afat qeverisë deri të hënën për reflektim

previous arrow
next arrow