Bashkia Shkodër


Pasaporta e Bashkisë Shkodër

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


Zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit, financat dhe borxhet e 6 bashkive në garë

Zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit, financat dhe borxhet e 6 bashkive në garë

Familjet e përmbytura në Shkodër me sytë nga qielli, asnjë dëmshpërblim për dëmet

Familjet e përmbytura në Shkodër me sytë nga qielli, asnjë dëmshpërblim për dëmet

Drishti e Zogaj i Shkodrës në vend numëro, presin investime në kuadër të 100 fshatrave turistik

Drishti e Zogaj i Shkodrës në vend numëro, presin investime në kuadër të 100 fshatrave turistik

Tirana nuk i shpëton zhurmës dhe kaosit, raportet “fundosin” kryeqytetin

Tirana nuk i shpëton zhurmës dhe kaosit, raportet “fundosin” kryeqytetin

Monumentet e Kulturës harrohen në Shkodër, ekspertët: Ndërhyrje emergjente

Monumentet e Kulturës harrohen në Shkodër, ekspertët: Ndërhyrje emergjente

previous arrow
next arrow