Bashkia Shijak


Pasaporta e Bashkisë Shijak

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


Bashkia Shijak në vitin 2022 fut në fuqi vendimin e rritjes të tarifës së pastrimit me 60%

Bashkia Shijak në vitin 2022 fut në fuqi vendimin e rritjes të tarifës së pastrimit me 60%

Rindërtimi në Shijak, ngrihen 31 pallate por asnjë apartament i dorëzuar

Rindërtimi në Shijak, ngrihen 31 pallate por asnjë apartament i dorëzuar

Shijaku mbytet nga plehrat, skenari i njëjtë me Durrësin e Kavajën

Shijaku mbytet nga plehrat, skenari i njëjtë me Durrësin e Kavajën

Efekti i fushatës/ Qeveria iu transferon bashkive 56% të fondit vjetor të Rindërtimit përpara zgjedhjeve

Efekti i fushatës/ Qeveria iu transferon bashkive 56% të fondit vjetor të Rindërtimit përpara zgjedhjeve

Rindërtimi i shkollave, kostot e shtuara nga projektet

Rindërtimi i shkollave, kostot e shtuara nga projektet

previous arrow
next arrow