Bashkia Sarandë


Pasaporta e Bashkisë Sarandë

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


Mos i prekni pllakat në Sarandë

Mos i prekni pllakat në Sarandë

Bulevardi i ri i Sarandës, një investim mes kundërshtive dhe punimeve “alla shqiptarçe”

Bulevardi i ri i Sarandës, një investim mes kundërshtive dhe punimeve “alla shqiptarçe”

Dy nismat e shoqërisë civile që po ndryshojnë Sarandën

Dy nismat e shoqërisë civile që po ndryshojnë Sarandën

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

previous arrow
next arrow