Dritare vendore

Zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit, financat dhe borxhet e 6 bashkive në garë

Zgjedhjet e pjesshme të 6 marsit, financat dhe borxhet e 6 bashkive në garë

Rindërtimi në Rrogozhinë i ngadaltë dhe selektiv, ende banorë që jetojnë në qiell të hapur

Rindërtimi në Rrogozhinë i ngadaltë dhe selektiv, ende banorë që jetojnë në qiell të hapur

Projekti i 100 fshatrave turistik, një propagandë e mbetur në letër në Kavajë e Rrogozhinë

Projekti i 100 fshatrave turistik, një propagandë e mbetur në letër në Kavajë e Rrogozhinë

Efekti i fushatës/ Qeveria iu transferon bashkive 56% të fondit vjetor të Rindërtimit përpara zgjedhjeve

Efekti i fushatës/ Qeveria iu transferon bashkive 56% të fondit vjetor të Rindërtimit përpara zgjedhjeve

Fshati turistik i Spillesë pa kanalizime, ujërat e zeza derdhen në det

Fshati turistik i Spillesë pa kanalizime, ujërat e zeza derdhen në det

previous arrow
next arrow