Anetaret e keshillit bashkiak

NR Emer Atësia Mbiemer Gjinia Partia
1 ELENI MELSI GOGA F Partia Socialiste e Shqipërisë
2 RRAPI NAMIK HAZIZI M Partia Socialiste e Shqipërisë
3 LUMTURI JASHAR HOXHA F Partia Socialiste e Shqipërisë
4 LEKSI LONI GOGA M Partia Socialiste e Shqipërisë
5 ELTONA NOVRUZ CEPELE F Partia Socialiste e Shqipërisë
6 ELMAZ HASAN CEPELE M Partia Socialiste e Shqipërisë
7 BORANA SHPETIM KUKA F Partia Socialiste e Shqipërisë
8 BUJAR RRAPUSH COBO M Partia Socialiste e Shqipërisë
9 DORINELA NIKOLLE HOXHA F Partia Socialiste e Shqipërisë
10 KADRI ASIM HYSKA M Partia Socialiste e Shqipërisë
11 ANXHELA ISMAIL HAZIZI F Partia Socialiste e Shqipërisë
12 KUDRET LUFTAR KUKA M Partia Socialiste e Shqipërisë
13 VJOLLCA BESIM BAKAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
14 VIKTOR LLAZI MATA M Partia Socialiste e Shqipërisë
15 VERA FERIK DOGANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
16 ALEKSANDER DEFRIM SHEME M Partia Socialiste e Shqipërisë
17 VALBONA MEHMET STANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
18 HEKURAN SULO BEQIRAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
19 BAJAME AHMET TOSKA F Partia Socialiste e Shqipërisë
20 GENCI FATMIR HOXHA M Partia Demokracia Sociale
21 MATEUS YZEIR SUFKA M Partia Aleanaca për Demokraci dhe Solidaritet