Bashkia Pustec


Pasaporta e Bashkisë Pustec

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


Buxheti 2020 rrit fondet për bashkitë, ekspertët: Të pamjaftueshme

Decentralizimi i lejeve të mjedisit “ndan” biznesin me mjedisorët

Të luftosh zjarrin me flotën zjarrfikëse më të vjetër në Ballkan

Katër vjet pas reformës territoriale/ Bilanci i vendorëve: Rritja taksash, më pak investime e të varur nga qeveria

Bashkitë në 2019-ën/ Si ndahet ‘torta’ e parave në vitin zgjedhor

previous arrow
next arrow
Slider

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail