Anetaret e keshillit bashkiak

NR Emer Atësia Mbiemer Gjinia Partia
1 HAXHI AVNI COLLAKU M Partia Socialiste e Shqipërisë
2 FLUTUR GANI HAKA F Partia Socialiste e Shqipërisë
3 MEDI SALI HANA M Partia Socialiste e Shqipërisë
4 ARTA AQIF HANA F Partia Socialiste e Shqipërisë
5 SAMI XHAFER AGOLLI M Partia Socialiste e Shqipërisë
6 ERDIOLA BUJAR LEKA F Partia Socialiste e Shqipërisë
7 FATMIR XHEVIT KRYEZIU M Partia Socialiste e Shqipërisë
8 RINA SAFET BOGDANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
9 ARMANDO BARI KRYEZIU M Partia Socialiste e Shqipërisë
10 ODETA REXHEP ZENELI F Partia Socialiste e Shqipërisë
11 JETMIR GANI CEKREZI M Partia Socialiste e Shqipërisë
12 ALMA XHEVAT KOMPULA F Partia Socialiste e Shqipërisë
13 OLGERT XHEMAL ALLA M Partia Socialiste e Shqipërisë
14 LIRIM BANUSH MUÇO M Partia e Gjelbër
15 RIGELS NAZMI KARIQI M Partia Socialiste e Moderuar
16 PELLUMB HYSEN LLOJKO M Partia Demokracia Sociale
17 XHEMAL ARIF BREGA M Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë
18 FATMIR ALUSH BELBA M Partia Aleanca Demokratike Shqiptare
19 FABJOLA MERSIN BELBA F Partia Aleanca Demokratike Shqiptare
20 MARIGLEN SHEFQET NOVAKU M Partia G99
21 HEKURAN FILO MEMA M Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet