Raporte auditi

Titulli Shkarko
Raport përfundimtar i auditimi financiar-Bashkia Prrenjas, 2021 Shkarko
Vendim 212_2018 Per auditimet e ushtruara ne 4 subjekte_Bashkia Kamez, Rrogozhine, Prrenjas dhe Belsh Shkarko
Vendim 36-2018 Shkarko
Vendim 15-2018 Shkarko
Vendim nr.108, datë 20/09/2016 Për evadimin e materialeve të auditimit të ushtruar në bashkinë Prrenjas mbi përputhshmërinë e veprimtarisë me kriteret dhe kërkesat e kuadrit rregullator në fuqi. Shkarko