Bashkia Pogradec


Pasaporta e Bashkisë Pogradec

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


Mokra mirëpret turistët e parë

Mokra mirëpret turistët e parë

30 piktorë nga Ballkani dhe Europa rikthehen në Pogradec për të pikturuar, në kohë pandemie

30 piktorë nga Ballkani dhe Europa rikthehen në Pogradec për të pikturuar, në kohë pandemie

Pogradec:Ekspozohen pjesë të panjohura nga mozaiku i Bazilikës paleokristiane të Linit

Pogradec:Ekspozohen pjesë të panjohura nga mozaiku i Bazilikës paleokristiane të Linit

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

8 prilli, romët mes izolimit dhe mbijetesës

8 prilli, romët mes izolimit dhe mbijetesës

previous arrow
next arrow