Anetaret e keshillit bashkiak

NR Emer Atësia Mbiemer Gjinia Partia
1 EDVIN YLLI TUCI M Partia Socialiste e Shqipërisë
2 ANILA MANDI MIHALI F Partia Socialiste e Shqipërisë
3 ALEKS ANDREA TANE M Partia Socialiste e Shqipërisë
4 ANILA KRISTUL DHIMITRI F Partia Socialiste e Shqipërisë
5 AGIM YLLI ANDONI M Partia Socialiste e Shqipërisë
6 IRINI SOTIR XHANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
7 JUXHIN HYSEN PASHO M Partia Socialiste e Shqipërisë
8 BESNIK SULEJMAN XHAMOLLARI M Partia e të Drejtave të Mohuara
9 FLAMUR KADRI GUCE M Partia Demokracia Sociale
10 ROBERT DHIOGJEN NAQE M Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë
11 KUJTIM NAZMI SELMANI M Partia Aleanca Arbnore Kombëtare
12 GERALD MANOL ILIA M Partia Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane
13 DRITAN SHAQO HOXHA M Partia G99
14 ELENA SOTIRAQ MULLARAJ F Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet
15 GENTIAN SOTIR KRECI M Partia Ardhmëria Shqiptare