Dritare vendore

Zharrëz, fillimi dhe fundi i një “shpërthimi”

Zharrëz, fillimi dhe fundi i një “shpërthimi”

Marinza kthehet në “kontejner” ndotjeje

Marinza kthehet në “kontejner” ndotjeje

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

Në 5 vjet, 61 bashki harxhuan 135 milionë USD me tendera, si u nda “torta” në vite

Në 5 vjet, 61 bashki harxhuan 135 milionë USD me tendera, si u nda “torta” në vite

previous arrow
next arrow