Raporte auditi

Titulli Shkarko
Performanca e Buxhetit 2019 Shkarko
Raport rregullueshmeria-Bashkia Patos Shkarko
Vendim rregullueshmerie-Bashkia Patos Shkarko
Vendim nr.79, datë 30.06.2017 Për auditimiin e ushtruar në bashkinë Patos dhe 2 ish-komunat Zharrës dhe Ruzhdie “Mbi auditimin e ligjshmërisë dhe rregullshmërisë financiare” Shkarko