Anetaret e keshillit bashkiak

NR Emer Atësia Mbiemer Gjinia Partia
1 EDMONDA KALO HARIZI F Partia Socialiste e Shqipërisë
2 FATJON SALIKO XHAFERRI M Partia Socialiste e Shqipërisë
3 SILVANA EDMOND BETA F Partia Socialiste e Shqipërisë
4 LUAN SHEME HALILI M Partia Socialiste e Shqipërisë
5 VOJSAVA FADIL BALLIU F Partia Socialiste e Shqipërisë
6 GRAMOZ QEMAL CACA M Partia Socialiste e Shqipërisë
7 AFIZE AGUR SULA F Partia Socialiste e Shqipërisë
8 ERJON BIMO SINANAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
9 AURELA SEFEDIN LUMANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
10 RENATO SHAHIN LIKOMETI M Partia Socialiste e Shqipërisë
11 FLAMURE HABIP OSMANI F Partia Socialiste e Shqipërisë
12 QAMIL BARJAM SKENDERAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
13 ALVINA ADVUL HALILI F Partia Socialiste e Shqipërisë
14 ANDI HASIM KASEMBI M Partia Socialiste e Shqipërisë
15 ARJOLA MEHMET LILA F Partia Socialiste e Shqipërisë
16 EDMOND PETRIT TAFILI M Partia Socialiste e Shqipërisë
17 IRENA ALEM JAUPI F Partia Socialiste e Shqipërisë
18 ALI XHEVIT META M Partia Demokracia Sociale
19 MANUSHAQE HALIM MEMALLI F Partia Demokracia Sociale
20 LANE HASAN JAUPAJ F Partia Kristian Demokrate
21 BUJAR XHEVIT MAMAJ M Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet