Anetaret e keshillit bashkiak

NR Emer Atësia Mbiemer Gjinia Partia
1 HALIT AHMET PALAMANI M Partia Socialiste e Shqipërisë
2 ELISA QEMAL GJASTA F Partia Socialiste e Shqipërisë
3 HASAN METE PASHA M Partia Socialiste e Shqipërisë
4 SHEME ISUF CELAMI F Partia Socialiste e Shqipërisë
5 NEZIR ISUF KOLAVERI M Partia Socialiste e Shqipërisë
6 LINELA LULZIM MARKJA F Partia Socialiste e Shqipërisë
7 JETNOR IBRAHIM HOXHA M Partia Socialiste e Shqipërisë
8 SANIE IMERR META F Partia Socialiste e Shqipërisë
9 XHELAL HAZIS KUKA M Partia Socialiste e Shqipërisë
10 MARJOLA NDRE ELEZI F Partia Socialiste e Shqipërisë
11 ASTRIT XHEMAL NEZIRI M Partia Socialiste e Shqipërisë
12 ERGYS FATMIR META M Partia e Gjelbër
13 EDLIRA SEFEDIN META F Partia e Gjelbër
14 SHEFKI MYRVET LEZAJ M Partia e Reformave Demokratike Shqiptare
15 SULLTANA ISMAIL KUKA F Partia e Reformave Demokratike Shqiptare
16 HYSNI HALIL BUKAÇI M Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
17 LUFTIM XHELAL VANI M Partia Socialiste e Moderuar
18 BLEDAR NAZIF HYSA M Partia Demokracia Sociale
19 ARANIT PASHK SHPANI M Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë
20 RASIM HAQIF SKURA M Partia Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane
21 MYRVETE HAQIF PALI F Partia Aleanca për Barazi dhe Drejtësi Europiane