Bashkia Mat


Pasaporta e Bashkisë Mat

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


Zall Gjocaj, tre vjet betejë, banorët të vendosur: Nuk duam HEC-e

Zall Gjocaj, tre vjet betejë, banorët të vendosur: Nuk duam HEC-e

Fshati Madhesh, 30 vite pa investime, mes bukurisë natyrore dhe rrezikut që i kanoset nga HEC-et

Fshati Madhesh, 30 vite pa investime, mes bukurisë natyrore dhe rrezikut që i kanoset nga HEC-et

Problematika e PAK në qytetin e Burrelit ende problematike, bashkia premton zgjidhje

Problematika e PAK në qytetin e Burrelit ende problematike, bashkia premton zgjidhje

Turizmi natyror në Mat jashtë vëmendjes, në Xibër rritet lulja e rrallë

Turizmi natyror në Mat jashtë vëmendjes, në Xibër rritet lulja e rrallë

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

previous arrow
next arrow