Njesite administrative

Qarku Korçë
Qëndra e Bashkisë Qyteti Maliq
Popullsia sipas Census 2011 41,757
Popullsia sipas Regjistrit Civil 64,664
Sipërfaqja KM² 656.34

Njësitë administrative përbërëse

Emri i Njësisë Qytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
Maliq Qyteti Maliq, Fshatrat; Kolanec, Goce, Gjyras, Bickë, Fshat Maliq, Plovisht.
Libonik Fshatrat; Libonik, Drithas, Vloçisht, Vashtëmi, Pocestë, Symiz, Klocë, Shkozë, Kembëthekër, Beras, Zboq, Memël, Manastirec.
Gorë Fshatrat; Zvarisht, Dolan, Lozhan, Lozhan I ri, Senisht, Tresovë, Strelcë, Shalës, Selcë, Velçan, Mesmal, Moçan, Mjaltas, Marjan, Desmirë, Qënckë, Babjen, Dolanec.
Moglicë. Fshatrat; Moglicë, Gopesh, Dobërçan, Maliq-Opar, Gurkuq, Bardhas, Zerec, Dushar, Torovec, Shpatmal Peshtan, Lumaj, Protopapë, Osojë, Gurshqipe, Kucakë, Nikollarë.
Vreshtas Fshatrat; Vreshtas, Sheqeras, Bregas, Podgorie.
Pirg Fshatrat; Pirg, Gurishtë, Zvirinë, Leminot, Qershizë, Kakaç, Shqitas, Veliternë, Sovjan, Novoselë, Bubuq.
Pojan Fshatrat; Pojan, Zvezdë, Shëngjergj, Kreshpanj, Plasë, Zëmblak, Burimas, Pendavinj, Terovë, Rov, Orman, Rëmbec