Dritare vendore

HEC-i merr “peng” Peshtanin e braktisur të Maliqit

HEC-i merr “peng” Peshtanin e braktisur të Maliqit

Flamuri, i moshuari i Maliqit që pret në radhë me orë të tëra për pensionin

Flamuri, i moshuari i Maliqit që pret në radhë me orë të tëra për pensionin

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

Në 5 vjet, 61 bashki harxhuan 135 milionë USD me tendera, si u nda “torta” në vite

Në 5 vjet, 61 bashki harxhuan 135 milionë USD me tendera, si u nda “torta” në vite

previous arrow
next arrow