Anetaret e keshillit bashkiak

NR Emër Atësia Mbiemer Gjinia Partia
1 LULZIM ZYMER ZARAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
2 LIZA RROK DEDA F Partia Socialiste e Shqipërisë
3 BESMIR BEJTO SELGJEKAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
4 SAMUELA TONIN CURAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
5 ERMAL REXHEP RRUSTEMAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
6 LULJETA PAL VULAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
7 AFRIM MYFTAR MATAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
8 SADETE ELEZ HAXIJA F Partia Socialiste e Shqipërisë
9 ARMANDO PJERIN IVANAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
10 SENADA QAMIL BAJRAMAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
11 LEONARD KOL LUMAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
12 PARLIND GJOK GOÇAJ M Partia e Gjelbër
13 GJETO PJETER ÇEKAJ M Partia Kristian Demokrate
14 IZMIR ENVER ZEKAJ M Partia e Reformave Demokratike Shqiptare
15 ILIR HYSEN HALAJ M Partia Unitetit Kombëtar
16 JETLIRA MUHAMET KUKAJ F Partia Unitetit Kombëtar
17 NAZMI ASLLAN SHEKAJ M Partia Unitetit Kombëtar
18 SUZANA HAJRULLAH HALAJ F Partia Unitetit Kombëtar
19 YLJA LUTFI FILI F Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
20 MONDI NIK CURAJ M Partia Socialiste e Moderuar
21 ELIDON BEJTO KOTAJ M Partia Demokracia Sociale
22 LULË PRELË BOTINAJ F Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë
23 ELSAD TAHIR CURRI M Partia Aleanca Arbnore Kombëtare
24 BESMIR BAJRAM MATAJ M Partia G99
25 ERMAL NIKOLL MARINAJ M Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet
26 GASPER RROK DEDA M Partia Ardhmëria Shqiptare
27 PJERIN PALOK SPATHAR M Partia Bindja Demokratike
28 FLORA LUIGJ POPAJ F Partia Bindja Demokratike
29 LODOVIK RROK MUÇAJ M Partia Fryma e Re Demokratike
30 ELI NDUE BOGAJ F Partia Fryma e Re Demokratike
31 Majlinda Adem Ndrecaj F Kandidat i Propozuar nga zgjedhësit