Dritare Vendore

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Në gjurmët e rrëqebullit

Në gjurmët e rrëqebullit

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

Izolimi nga COVID-19, romët dhe egjiptianët apelojnë për mbijetesë

Ujësjellësi “elektoral” kushton 100 mijë euro, por lë pa ujë banorët e Bërzheshtës

Ujësjellësi “elektoral” kushton 100 mijë euro, por lë pa ujë banorët e Bërzheshtës

Në 5 vjet, 61 bashki harxhuan 135 milionë USD me tendera, si u nda “torta” në vite

Në 5 vjet, 61 bashki harxhuan 135 milionë USD me tendera, si u nda “torta” në vite

previous arrow
next arrow