Njësitë Administrative

Qarku Gjirokastër
Qëndra e Bashkisë Qyteti Libohovë
Popullsia sipas Census 2011 3,667
Popullsia sipas Regjistrit Civil 7,158
Sipërfaqja KM² 248.24

Njësitë administrative përbërëse

Emri i Njësisë Qytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
Libohovë Qyteti Libohovë
Qëndër Libohovë Fshatrat; Labovë e Sipërme, Labovë e Poshtme, Suhë, Stegopull, Bulo, Drino, Nepravishtë
Zagorie Fshatrat; Sheper, Nivan, Konckë, Vithuq, Hoshtevë, Doshnicë, Zhej, Lliar, Topovë, Nderan