Raporte auditi

Titulli Shkarko
Raporti Performancës Bashkia Libohovë 2019 Shkarko
Raport rregullueshmeria-Bashkia Libohove Shkarko
Vendim rregullueshmeria-Bashkia Libohove Shkarko
Vendim nr.110, datë 20.09.2016 Për evadimin e materialeve të auditimit të ushtruar në bashkinë Libohovë “Mbi auditimin e ligjshmërisë dhe rregullshmërisë financiare” Shkarko