Dritare Vendore

Lezhë, ka fermerë, por nuk ka treg. Godina e tregut, magazinë për materiale të bashkisë

Lezhë, ka fermerë, por nuk ka treg. Godina e tregut, magazinë për materiale të bashkisë

Çerdhet e pakta në Lezhë lënë gratë pa punë

Çerdhet e pakta në Lezhë lënë gratë pa punë

Plazhi i Shëngjinit, ndotja, çmimet dhe parkimet po largojnë turistët

Plazhi i Shëngjinit, ndotja, çmimet dhe parkimet po largojnë turistët

Lalmi i Lezhës i investuar, por problemet nuk mbarojnë për banorët

Lalmi i Lezhës i investuar, por problemet nuk mbarojnë për banorët

Lumi Mat, banorët mobilizohen për rikthimin e ‘lavdisë’ së tij

Lumi Mat, banorët mobilizohen për rikthimin e ‘lavdisë’ së tij

previous arrow
next arrow