Njësitë Administrative

Qarku Lezhë
Qëndra e Bashkisë Qyteti Laç
Popullsia sipas Census 2011 46,291
Popullsia sipas Regjistrit Civil 72,987
Sipërfaqja KM² 269

Njësitë administrative përbërëse

Emri i Njësisë Qytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
Laç Qyteti Laç, Fshatrat; Laç (Sanxhak)
Mamurras Qyteti Mamurras, Fshatrat; Fushë-Mamurras, Shpërthet, Shëmri, Zhejë, Katund i Ri, Gjorm, Drojë
Milot Qyteti Milot, Fshatrat; Skuraj, Mal Milot, Fush Milot, Mal Bardhë, Mal Bardhe I siperm, Gallatë, Selitë, Gernac, Vinjoll, Shullaz, Prozhmë, Delbnisht, Ferr-Shkopet, Shkopet
Fushë-Kuqe Fshatrat; Fushë – Kuqe, Adriatik, Patok, Gorre, Gurëz