Anëtarët e Këshillit Bashkiak

NR Emër Atësia Mbiemër Gjinia Partia
1 ARTUR NDUE BARDHI M Partia Socialiste e Shqipërisë
2 EDLIRA FRAN LLESHI F Partia Socialiste e Shqipërisë
3 AGRON GJERGJ IVANI M Partia Socialiste e Shqipërisë
4 FLOGERTA TONIN KOLICI F Partia Socialiste e Shqipërisë
5 DILAVER KURT TAFA M Partia Socialiste e Shqipërisë
6 ERISA BEDRI GJONI F Partia Socialiste e Shqipërisë
7 MARK NDREC GJONAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
8 ENKELEIDA KOL BROZI F Partia Socialiste e Shqipërisë
9 VASIL GJOKE ULAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
10 FIORALBA ERNEST NDOJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
11 KRENAR DILAVER KASMI M Partia Socialiste e Shqipërisë
12 GJYSTE ZEF NDOCI F Partia Socialiste e Shqipërisë
13 KRISTIAN MARK LLESHI M Partia Socialiste e Shqipërisë
14 ADELINA PAL LAMI F Partia Socialiste e Shqipërisë
15 FLAMUR BAFTJAR MAXHALLAKU M Partia Socialiste e Shqipërisë
16 ALBANA MARTIN QAFALIA F Partia Socialiste e Shqipërisë
17 ARJON SIMON PALAJ M Partia Socialiste e Shqipërisë
18 MARJANA NDREC GJINI F Partia e Gjelbër
19 ERMIR HAREDIN VESELI M Partia e Gjelbër
20 KLODJAN VITAL LULI M Partia Kristian Demokrate
21 ZEF PAL GJETA M Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
22 BARDHE LLESH GJETA F Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
23 PASHK PAL PRENGA M Partia Demokracia Sociale
24 PASHKE GJIN MARKU F Partia Demokracia Sociale
25 GJON MARK PEPA M Partia Demokracia Sociale
26 BESMIR ZEF KOLA M Partia G99
27 DENISA GJEVALIN KOLA F Partia G99
28 PASHKE DOD ZEFI F Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet
29 DIOGJEN GJERGJ KOLICI M Partia Ora e Shqipërisë
30 FLORINTE NDUE UJKA F Partia Ora e Shqipërisë
31 EDMOND NIKOLL PIROLI M Partia Bindja Demokratike