Bashkia Kurbin


Pasaporta e Bashkisë Kurbin

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


Rindërtohet Kisha e Shën Vlashit në Skuraj të Kurbinit, e lënë prej vitesh në harresë

Rindërtohet Kisha e Shën Vlashit në Skuraj të Kurbinit, e lënë prej vitesh në harresë

Efekti i fushatës/ Qeveria iu transferon bashkive 56% të fondit vjetor të Rindërtimit përpara zgjedhjeve

Efekti i fushatës/ Qeveria iu transferon bashkive 56% të fondit vjetor të Rindërtimit përpara zgjedhjeve

Malbardha e Kurbinit mbetet pa ujë, banorët e revoltuar kërkojnë ndërhyrje nga bashkia

Malbardha e Kurbinit mbetet pa ujë, banorët e revoltuar kërkojnë ndërhyrje nga bashkia

Rilindja urbane e Laçit “ra”, investimi për ujësjellësin çon dëm miliona euro

Rilindja urbane e Laçit “ra”, investimi për ujësjellësin çon dëm miliona euro

ARRSH e vendosur të ndërtojë rrugët dytësore mbi toka bujqësore, banorët e Kurbinit kërkojnë ndryshim të projektit

ARRSH e vendosur të ndërtojë rrugët dytësore mbi toka bujqësore, banorët e Kurbinit kërkojnë ndryshim të projektit

previous arrow
next arrow