Njësitë Administrative

Qarku Kukës
Qëndra e Bashkisë Qyteti Tiranë
Popullsia sipas Census 2011 47,985
Popullsia sipas Regjistrit Civil 59,393
Sipërfaqja KM² 933.86

Njësitë administrative përbërëse

Emri i Njësisë Qytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
Kukës Qyteti Kukës; Fshatrat; Gostil, Drinas
Malzi Fshatrat; Shëmri, Shtanë, Petkaj, Mgulle, Çam, Gdheshte, Pistë, Spas, Shikaj, Dukagjin, Kalimash, Kryemadh.
Bicaj Fshatrat; Bushat, Bicaj, Osmane, Mholaj, Mustafaj, Nangë, Kolesjan, Domaj, Gabricë, Tërshenë.
Ujmisht Fshatrat; Lusën, Zallë, Malqene, Resk, Ujmisht, Skavicë, Tejdrine
Tërthore Fshatrat; Morinë, Bardhoc 1, Bardhoc 2, Breg-Lumë, Pobreg, Gjegjan
Shtiqën Fshatrat; Shtiqën, Koder Lume, Krenze, Gjallicë.
Zapod Fshatrat; Orgjost, Kosharisht, Pakisht, Zapod, Orçikël, Bele, Lojmë
Shishtavec Fshatrat; Shishtavec, Novosej, Kollovoz, Shtrezë, Borje, Oreshkë, Cërnalevë
Topojan Fshatrat; Topojan, Xhaferraj, Turaj, Brekije, Nimçë
Bushtricë Fshatrat; Bushtricë, Gjegje, Matranxh, Palush, Vilë, Barruç, Shpat
Gryk-Çajë Fshatrat; Fshat, Çajë, Buzëmadhe, Shkinak
Kalis Fshatrat; Gështejë, Kodër-Gështejë, Kalis, Gurrë, Pralisht
Surroj Fshatrat; Çinamak, Fusharë, Surroj, Aliaj
Arrën Fshatrat; Arrën, Arrëz, Barrë, Vërrij, Tejmollë
Kolsh Fshatrat; Kolsh, Mamëz, Myç-Mamëz