Anëtarët e Këshillit Bashkiak

NR Emër Atësia Mbiemër Gjinia Partia
1 ANILDA SAMI BIBA F Partia Socialiste e Shqipërisë
2 ASTRIT ISA DOBRUSHI M Partia Socialiste e Shqipërisë
3 NAZMIE MIFTAR MUSTAFA F Partia Socialiste e Shqipërisë
4 ABDULLA NURË DOMI M Partia Socialiste e Shqipërisë
5 REPUBLIKA GANI TUSHA F Partia Socialiste e Shqipërisë
6 FATMIR MUSTAF GJUTA M Partia Socialiste e Shqipërisë
7 YLLDA SAMI ZENELAJ F Partia Socialiste e Shqipërisë
8 KLODIAN MISIN GRISHA M Partia Socialiste e Shqipërisë
9 ISMAIL VESEL SHEHU M Partia e Gjelbër
10 ISMAIL MUS SELIMAJ M Partia e Pajtimit Kombëtar Shqiptar
11 SAMI RAMADAN MATA M Partia e të Drejtave të Mohuara
12 ASTRIT ASLLAN CENGU M Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
13 AURORA MUHAMET GUSKA F Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
14 EMILJANO NAIM BRAHAJ M Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
15 ELMIRA GANI BRAHAJ F Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
16 BLEDAR MUSLI LLESHAJ M Partia Socialiste e Moderuar
17 KLOIDA SHABAN BASHA F Partia Socialiste e Moderuar
18 BUJAR KADRI SYLA M Partia Demokracia Sociale
19 ISMET VESEL NIKA M Partia Socialpunëtore Shqiptare
20 ENKELETA BAJRAM NIKA F Partia Socialpunëtore Shqiptare
21 RUSTEM HAMZ AHMETAJ M Partia Socialpunëtore Shqiptare
22 ELONA ALI MUJA F Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë
23 LIRIDON MUHARREM DURAKU M Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve
24 DESTAN HASAN SPAHIU M Partia Aleanca Demokratike Shqiptare
25 BURIM NURI BILALI M Partia Aleanca Arbnore Kombëtare
26 NEBI ALI RAMALLARI M Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet
27 SHPRESIM HAMIT DIDA M Partia Ardhmëria Shqiptare
28 MENTOR HAJDIN SOPAJ M Partia Ora e Shqipërisë
29 KETJONA XHEVDET SOPAJ F Partia Ora e Shqipërisë
30 RUBIN GËZIM OMURI M Partia Ora e Shqipërisë
31 ABEDIN RASIM ORUÇI M Partia Bindja Demokratike