Bashkia Kukës


Pasaporta e Bashkisë Kukës

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


“100 fshatrat turistikë”, zero investime për fshatin Shtiqën, në Kukës

“100 fshatrat turistikë”, zero investime për fshatin Shtiqën, në Kukës

Kukësi i rrethuar nga uji, vuan prej 30 vitesh për ujin e pijshëm

Kukësi i rrethuar nga uji, vuan prej 30 vitesh për ujin e pijshëm

Deputetët bullgarë dhurojnë fonde për shkollën e mesme në Shishtavec

Deputetët bullgarë dhurojnë fonde për shkollën e mesme në Shishtavec

Çezma e parë publike, projekti i dështuar në Kukës

Çezma e parë publike, projekti i dështuar në Kukës

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

previous arrow
next arrow