Bashkia Krujë


Pasaporta e Bashkisë Krujë

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


Fushë-Kruja, dy vite në pritje të rindërtimit. Si ndryshuan afatet e procesit

Fushë-Kruja, dy vite në pritje të rindërtimit. Si ndryshuan afatet e procesit

Efekti i fushatës/ Qeveria iu transferon bashkive 56% të fondit vjetor të Rindërtimit përpara zgjedhjeve

Efekti i fushatës/ Qeveria iu transferon bashkive 56% të fondit vjetor të Rindërtimit përpara zgjedhjeve

Bujqësia, investimet nuk frenuan përmbytjet. Bashkitë, të pafuqishme për të përballuar dëmet

Bujqësia, investimet nuk frenuan përmbytjet. Bashkitë, të pafuqishme për të përballuar dëmet

Rindërtimi i shkollave, kostot e shtuara nga projektet

Rindërtimi i shkollave, kostot e shtuara nga projektet

Komuniteti rom në Fushë-Krujë: “S’kemi frikë nga Covid 19 por duam të jetojmë”

Komuniteti rom në Fushë-Krujë: “S’kemi frikë nga Covid 19 por duam të jetojmë”

previous arrow
next arrow