Bashkia Korçë


Pasaporta e Bashkisë Korçë

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale

Muzeu Arkeologjik i Korçës, i dëmtuar nga tërmeti dhe pa investime

Muzeu Arkeologjik i Korçës, i dëmtuar nga tërmeti dhe pa investime

Korça, mes investime në qendër dhe harresës në periferi

Korça, mes investime në qendër dhe harresës në periferi

Artizanët e Korçës drejt zhdukjes, asnjë mbështetje nga shteti

Artizanët e Korçës drejt zhdukjes, asnjë mbështetje nga shteti

Vithkuqi i kishave mes historisë, tentativës për turizëm dhe pluhurit të harresës së shtetit

Vithkuqi i kishave mes historisë, tentativës për turizëm dhe pluhurit të harresës së shtetit

Tregtarët “flaken” nga akset nacionale një muaj pas zgjedhjeve parlamentare nga qeveria

Tregtarët “flaken” nga akset nacionale një muaj pas zgjedhjeve parlamentare nga qeveria

previous arrow
next arrow