Njësitë Administrative

Qarku Dibër
Qëndra e Bashkisë Qyteti Klos
Popullsia sipas Census 2011 16,618
Popullsia sipas Regjistrit Civil 20,821
Sipërfaqja KM² 357.48

Njësitë administrative përbërëse

Emri i Njësisë Qytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
Klos Qyteti Klos, Fshatrat; Bejnë, Klos Katund, Shëngjun, Plani i Bardhë, Fullqet, Dars, Fshat, Bel, Unjate, Pleshë, Cerrujë, Patin, Bërshi
Xibër Fshatrat; Xibër Murriz, Petralbë, Shkallë, Xibër Hane, Gur i Bardhë, Ketë
Suç Fshatrat; Kurdari, Kurqelaj, Skënderaj, Suç, Kujtim
Gurrë Fshatrat; Rripë, Gurrë e Vogël, Mishtër, Shulbatër, Dom, Gurrë e Madhe