Anëtarët e Këshillit Bashkiak

NR Emer Atësia Mbiemer Gjinia Partia
1 VALBONA ZYBER KOLA F Partia Socialiste e Shqipërisë
2 ERJON MEHMET HUTRA M Partia Socialiste e Shqipërisë
3 KASEM ZENEL MUÇA M Partia Socialiste e Shqipërisë
4 MIRJETA ALI GJINI F Partia Socialiste e Shqipërisë
5 ETMOND MYSLIM DEMIRI M Partia Socialiste e Shqipërisë
6 ALMA SELAUDIN LOSHA F Partia Socialiste e Shqipërisë
7 MAZLLEM BEDRI CELIKU M Partia Demokrate për Integrim e Prosperitet
8 ALBJON AGIM KADIU M Partia e Gjelbër
9 HYSEN RESHIT LELA M Partia e të Drejtave të Mohuara
10 SHEFKI MURAT SHINJATARI M Partia Unitetit Kombëtar
11 EDI HAZIZ COLLAKU M Partia Lëvizja Punëtore Shqiptare
12 NEXHMIE AHMET DEDOLLI F Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
13 MIKEL FIQRI ZENELI M Partia Socialdemokrate e Shqipërisë
14 FLAMUR RUFAN BALA M Partia Socialiste e Moderuar
15 ARMONT QERIM SINA M Partia Demokracia Sociale
16 NAIM DILAVER SADIKAJ M Partia Socialpunëtore Shqiptare
17 KUJTIM SADIK MARTANI M Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve
18 BLEDJAN DILAVER DOMA M Partia Aleanca Arbnore Kombëtare
19 AISHE VELI HOXHA F Partia Aleanca Arbnore Kombëtare
20 AHMET HASAN QOSJA M Partia Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet
21 DRITA SALI BALA F Partia Ardhmëria Shqiptare