Bashkia Klos


Pasaporta e Bashkisë Klos

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


Ministria e Kulturës ndërhyn me restaurim në Urën e Halilave, historianët pohojnë jetëgjatësinë e këtij investimi të nevojshëm

Ministria e Kulturës ndërhyn me restaurim në Urën e Halilave, historianët pohojnë jetëgjatësinë e këtij investimi të nevojshëm

Klos, ura 300 vjeçare, monument kulture i kategorisë së I-rë që po degradohet çdo ditë

Klos, ura 300 vjeçare, monument kulture i kategorisë së I-rë që po degradohet çdo ditë

Gurë i Bardhë në Klos, fshati mes turizmit dhe HEC-eve

Gurë i Bardhë në Klos, fshati mes turizmit dhe HEC-eve

Klos, banorët e Unjatës ankohen për ujin e pijshëm

Klos, banorët e Unjatës ankohen për ujin e pijshëm

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

Bashkitë thyejnë urdhrin e APP-së, pandemia nuk i ndal për kursime

previous arrow
next arrow