Bashkia Kavajë


Pasaporta e Bashkisë Kavajë

Buxheti dhe Kontrata Publike

Biblioteka e bashkisë

Vendimet e këshillit Bashkiak

Plane Vendore

Premtime Elektorale


36 familje pa energji elektrike dhe pa shtëpi, jetesa në kushte çnjerëzore të komunitetit egjiptian në Kavajë

36 familje pa energji elektrike dhe pa shtëpi, jetesa në kushte çnjerëzore të komunitetit egjiptian në Kavajë

Rindërtimi në Kavajë, gjysmat e pallateve ende të papërfunduar, banorët të pakënaqur për procesin e rindërtimit

Rindërtimi në Kavajë, gjysmat e pallateve ende të papërfunduar, banorët të pakënaqur për procesin e rindërtimit

Nuk e bëjnë institucionet, të rinjtë të orientojnë me një murale për te Kalaja e Bashtovës

Nuk e bëjnë institucionet, të rinjtë të orientojnë me një murale për te Kalaja e Bashtovës

Projekti i 100 fshatrave turistik, një propagandë e mbetur në letër në Kavajë e Rrogozhinë

Projekti i 100 fshatrave turistik, një propagandë e mbetur në letër në Kavajë e Rrogozhinë

Qeveria financon qarkun Durrës për mbetjet, zhgënjehet Kavaja

Qeveria financon qarkun Durrës për mbetjet, zhgënjehet Kavaja

previous arrow
next arrow