Njësitë Administrative

Qarku Tiranë
Qëndra e Bashkisë Qyteti Kamëz
Popullsia sipas Census 2011 104,190
Popullsia sipas Regjistrit Civil 125,632
Sipërfaqja KM² 37.18

Njësitë administrative përbërëse

Emri i Njësisë Qytetet dhe fshatrat në përbërje të tyre
Kamëz Qyteti Kamëz, Fshatrat; Bathore, Laknas, Valias, Frutikulturë, Bulçesh, Zall-Mner
Paskuqan Fshatrat; Paskuqan, Babrru Qëndër, Kodër e Kuqe, Shpat, Fushë e Kërçikëve, Kodër Babrru, Paskuqan Fushë, Paskuqan Kodër